Privacy Policy

Dit is de website van elitetech.nl. Elite Tech is gebonden aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Elite Tech en haar werknemers zullen nooit uw gegevens doorgeven aan derden. Wij respecteren de wetten en daarmee uw privacy! Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw domeinnaam en niet uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij uw domeinnaam maar niet uw e-mailadres als u een bezoek brengt aan onze webpagina. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacy beleid ? Als u wenst te reageren op ons privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen - Per email: info@elitetech.nl - Per telefoon: 010-7511245 Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacy beleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.

Wet heimelijk Cameratoezicht

Cameratoezicht kan de veiligheid in de samenleving verhogen. En het kan criminaliteit voorkomen. Wel moet duidelijk aangegeven worden dat er bewakingscamera’s aanwezig zijn.

Wat houdt de wet heimelijk camaratoezicht in?

Heimelijk bewakingscamera toezicht (het maken van beelden van personen met bewakingscamera's die zijn aangebracht om personen herkenbaar in beeld te brengen zonder dat de aanwezigheid ervan duidelijk kenbaar is gemaakt.

Op welk soort bewakingscamera toezicht is de wet van toepassing?

De wet is van toepassing op bewakingscamera's ('technische hulpmiddelen') die zijn aangebracht om afbeeldingen van personen te maken (film, video of foto's) en waarvan de aanwezigheid niet op duidelijke wijze kenbaar is gemaakt.

5. Gegevensbeheer

5.1 Indien u een bestelling plaatst bij elitetech.nl, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van elitetech.nl. elitetech.nl houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens indien niet noodzakelijk, niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy.
5.2 elitetech.nl respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.
5.3 elitetech.nl maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

Bijzondere gevallen

- Werkgevers kunnen onder de wet gebruik blijven maken van een verborgen bewakingscamera op de werkvloer. - Webcam's kunnen ook onder de strafbaarstelling vallen, wanneer daarmee personen herkenbaar in beeld worden gebracht. - Het filmen met een losse (video)bewakingscamera's op straat of op andere openbare plaatsen is niet strafbaar. Er is dan immers geen sprake van een 'aangebracht technisch hulpmiddel'. - De politie en inlichtingendiensten mogen natuurlijk voor hun taakuitoefening wel gebruik blijven maken van verborgen bewakingscamera's.


Service
 • Eigen servicedienst
 • Betrouwbaar
 • Snelle responstijden
 • Vakkundige uitvoering
 • Technische kennis
 • Ervaren medewerkers
 • Duurzaamheid Top Merken
 • Snelle Installatie
Waarom Elitetech
 • Waarom kies je voor Elitetech
  Elitetech is een landelijk werkende installatiebureau. Wij zijn vooral gespecialiseerd in CameraBeveiliging (CCTV) . Wij voeren niet alleen opdrachten in Nederland maar ook in Belgie. Elitetech werkt samen met collega’s die woonachtig zijn in verschillende regio’s. Daardoor kunnen wij u snel van dienst zijn. Dit maakt het makkelijk om klanten te werfen en indien er een storing voorkomt, zelfde dag nog oplossen. Onze installateurs zijn 24/7 inzetbaar.

  Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten . In overleg ontwerpen wij een beveiligingsplan dat aansluit op uw locatie en werkwijze. We werken met goedgekeurde producten van erkende leveranciers en leveren een betaalbare en veilige totaaloplossing.